orchestra kos

ACS σημαίνει COURIER

scoops

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΦΗΒΩΝ – ΝΕΑΝΙΔΩΝ

 

Mε την συμμετοχή της Καλλιόπης Κουλλιά, Κατερίνας Τρουμούχη και Σέργιου Διακοστεφανή, συνεχίζεται η δυναμική παρουσία του συλλόγου μας στα Πανελλήνια πρωταθλήματα Στίβου και συγκεκριμένα στο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΆΘΛΗΜΑ ΕΦΗΒΩΝ –ΝΕΑΝΙΔΩΝ στην Κατερίνη 8-9 Ιουλίου.

H Καλλιόπη Κουλλιά, πετυχαίνοντας ατομικό ρεκόρ με 57”22 στα 400 μέτρα νεανίδων ανέβηκε στην 3η θέση του βάθρου. Παράλληλα κατετάγη στην 6η θέση στα 200μέτρα με χρόνο 25”83.

Η Τρουμούχη Κατερίνα έκανε το ντεμπούτο της στην κατηγορία πετυχαίνοντας την 5η θέση στα 800 μέτρα με μεγάλο ατομικό ρεκόρ 2’18”14 .

Τέλος ο Σέργιος Διακοστεφανής ως πρωτοεμφανιζόμενος σε αυτή την κατηγορία με 2’00”30 κατέρριψε το ατομικό του ρεκόρ καταλαμβάνοντας την 15η θέση ανάμεσα σε 33 αθλητές, και αποκόμισε πλούσιες εμπειρίες .

Να επισημάνουμε ότι, οι Κατερίνα Τρουμούχη και Σέργιος Διακοστεφανής ανήκουν σε μικρότερη κατηγορία αυτή των παίδων-κορασίδων.

Το επόμενο ραντεβού μας είναι στην Χαλκίδα το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, 15-16 Ιουλίου όπου θα διεξαχθεί το πανελλήνιο πρωτάθλημα ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ –ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Ά, με την συμμετοχή επτά(7) αθλητών και αθλητριών μας,και με πολλές ελπίδες να τους συνοδεύουν, στην προσπάθεια τους καταρχήν να συμμετάσχουν στους τελικούς.
1.ΚΩΤΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 600Μ
2.ΜΟΥΖΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΚΟΝΤΙΟ,ΣΦΑΙΡΑ
3.ΠΑΡΤΣΑΝΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 100Μ ΕΜΠΟΔΙΑ, ΑΚΟΝΤΙΟ
4.ΜΑΝΣΟΥΡ ΜΥΡΙΑΜ 150Μ, ΜΗΚΟΣ
5. ΦΡΑΖΗ ΦΙΛΟΘΕΗ ΣΥΝΘΕΤΑ (5ΑΘΛΟ)
6.ΧΡΗΣΤΟΦΗ ΙΩΑΝΝΑ 80Μ ΕΜΠΟΔΙΑ, ΜΗΚΟΣ
7. ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΔΟΜΝΙΚΗ 150Μ

Misirlū

BERTO LUCCI: Ορόσημο στην ανδρική μόδα!

artemis heaven

ART & MUSIC

image4351

Προσαρμοσμένη αναζήτηση

 archive

FacebookTwitterLinkedinPinterest