orchestra kos

ACS σημαίνει COURIER

scoops

ALLIED

ΣΥΜΜΑΧΟΙ
ALLIED

Υπόθεση: Ένας Αμερικανός κατάσκοπος (Μπραντ Πιτ) ερωτεύεται και παντρεύεται μια Γαλλίδα πράκτορα (Μαριόν Κοτιγιάρ) κατά τη διάρκεια μιας επικίνδυνης αποστολής. Γρήγορα μαθαίνει πως η σύντροφος του ενδέχεται να είναι διπλός πράκτορας για λογαριασμό των Γερμανών και μάλιστα του αναθέτουν να την σκοτώσει. Ένα τεράστιο δίλημμα, εν μέσω πολέμου, που σίγουρα θα συγκινήσει τους θεατές. Μια κατασκοπική περιπέτεια με έντονα δραματικά στοιχεία που τοποθετείται στο Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο από το βραβευμένο σκηνοθέτη Ρόμπερτ Ζεμέκις που δε βασίζεται μόνο στο υπερθέαμα αλλά αναδεικνύει οσκαρικές ερμηνείες.
Είδος: Περιπέτεια Κατασκοπείας
Διάρκεια: 124’
Σκηνοθεσία: Ρόμπερτ Ζεμέκις
Πρωταγωνιστούν: Μπραντ Πιτ, Μαριόν Κοτιγιάρ, Τζάρεντ Χάρις, Σίμον Μακμπέρνι
Πρόγραμμα Προβολών 2D

Πέμπτη: 22:00
Παρασκευή: 22:00
Σάββατο: 22:00
Κυριακή: 19:30
Δευτέρα: 22:00
Τρίτη: 19:00
Τετάρτη: 19:30 & 22:00
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΕΜΙΕΡΑ

FANTASTIC BEASTS AND WHERE TO FIND THEM
ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ
FANTASTIC BEASTS AND WHERE TO FIND THEM

Υπόθεση: Η ταινία «Φανταστικά Ζώα και Πού Βρίσκονται» θα μας γνωρίσει μια νέα εποχή του Κόσμου των Μάγων της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ, δεκαετίες πριν τις ταινίες Χάρι Πότερ, και σχεδόν μισό κόσμο μακριά. Ο βραβευμένος με Όσκαρ Έντι Ρεντμέιν («The Theory of Everything») πρωταγωνιστεί ως Μαγικοζωολόγος Νιουτ Σκαμάντερ, ενώ στην σκηνοθεσία συναντούμε και πάλι τον Ντέιβιντ Γέιτς, σκηνοθέτη των τεσσάρων τελευταίων ταινιών «Χάρι Πότερ». Η ταινία ξεκινά το 1926 με τον Νιουτ Σκαμάντερ να έχει μόλις ολοκληρώσει μια παγκόσμια εξόρμηση προκειμένου να βρει και να καταγράψει μια εντυπωσιακή γκάμα από μαγικά πλάσματα. Φτάνοντας στην Νέα Υόρκη για μια σύντομη στάση, θα μπορούσε να έχει περάσει και φύγει χωρίς το παραμικρό περιστατικό. Αν δεν ήταν ένας Άμαγος (Μαγκλ), με το όνομα Τζέικομπ, μια παραπεταμένη μαγική βαλίτσα και η απόδραση μερικών από τα φανταστικά ζώα του Νιουτ, που μπορούν να δημιουργήσουν μπελάδες, τόσο στον Κόσμο των Μάγων, όσο και των Άμαγων.
Είδος: Περιπέτεια Φαντασίας Διάρκεια: 140’
Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Γέιτς
Πρωταγωνιστούν: Έντι Ρεντµέιν, Κάθριν Γουόυτερστον, Άλισον Σούντολ, Κόλιν Φάρελ, Γιον Βόιτ.
Πρόγραμμα Προβολών

Πέμπτη: 19:15 3D
Παρασκευή: 19:15 3D
Κυριακή: 22:00 2D
Δευτέρα: 19:15 2D
Τετάρτη: 17:00 2D

TROLLS

ΟΙ ΕΥΧΟΥΛΗΔΕΣ
TROLLS

Υπόθεση: Οι περίφημοι «Ευχούληδες» της Dreamworks Animation προετοιμάζουν ένα ανατρεπτικό κωμικό υπερθέαμα με εκπληκτική μουσική, με συντελεστές τους ιδιοφυείς δημιουργούς του «Σρεκ»! Η Πόπι, η αισιόδοξη αρχηγός των Ευχούληδων, και ο διαμετρικά αντίθετός της χαρακτήρας, ο γκρινιάρης Κλωνάρης, θα πρέπει να επιβιβαστούν σε μια περιπέτεια που θα τους ταξιδέψει μακριά από τον μοναδικό κόσμο που γνώριζαν μέχρι σήμερα.
Είδος: Κινούμενα Σχέδια
Διάρκεια: 90’
Σκηνοθεσία: Μάικ Μίτσελ, Ουόλτ Ντορν
Χαρίζουν τις φωνές τους: Βίνα Παπαδοπούλου, Φοίβος Ριμένας, Παναγιώτης Αποστολόπουλος, Βασίλης Μήλιος
Πρόγραμμα Προβολών

Σάββατο: 17:00 3D
Κυριακή: 17:30 2D

ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ

Η ΛΥΡΙΚΗ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΟΘΟΝΗ

Η ΛΥΡΙΚΗ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΟΘΟΝΗ / ΤΡΑΒΙΑΤΑ ΤΟΥ ΤΖΟΥΖΕΠΠΕ ΒΕΡΝΤΙ

Πρόκειται για ένα νέο φιλόδοξο πρόγραμμα της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, που στόχο έχει να ταξιδέψει την λυρική τέχνη σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, μέσω των κινηματογραφικών προβολών παραστάσεων όπερας, οπερέτας και μπαλέτου. Η όπερα Τραβιάτα περιγράφει τον έρωτα μιας εταίρας με γόνο καλής οικογένειας του Παρισιού. Η σχέση προκαλεί την αντίδραση της οικογένειας του νέου, το ζευγάρι χωρίζει και ξανασυναντιέται λίγο πριν το θάνατο της κοπέλας. Πρόκειται αδιαμφισβήτητα για ένα από τα αριστουργήματα του παγκόσμιου ρεπερτορίου της όπερας. Πασίγνωστες άριες και ντουέτα ντύνουν μία από τις πιο αγαπητές ιστορίες μεγάλου έρωτα, ματαιωμένου από τις κοινωνικές συμβάσεις. Στην Τραβιάτα ο Τζουζέππε Βέρντι επιτυγχάνει ένα λεπτομερές ψυχογράφημα της ηρωίδας του. Κάθε σημείο της μουσικής της Τραβιάτας συνδέεται άμεσα με την εξέλιξη της δράσης και την τραγική κατάληψη.
Μουσική Διεύθυνση: Ηλίας Βουδούρης
Σκηνοθεσία – σκηνικά -κοστούμια: Νίκος Σ. Πετρόπουλος
Χορογραφία: Πέτρος Γάλλιας
Με την Ορχήστρα, τη Χορωδία και Μέλη του Μπαλέτου της ΕΛΣ
Σάββατο: 19:00
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

 

Τοποθεσία: Κινηματογράφος Ορφέας, στην Κω
Επικοινωνία: 2242049748, 6972499354

Misirlū

BERTO LUCCI: Ορόσημο στην ανδρική μόδα!

artemis heaven

ART & MUSIC

image4351

Προσαρμοσμένη αναζήτηση

 archive

FacebookTwitterLinkedinPinterest