orchestra kos

ACS σημαίνει COURIER

scoops

Δήμος Κω

 

Η προσπάθεια του Δήμου Κω να ενισχύσει την τοπική αγορά του νησιού, γίνεται πράξη.

Για πρώτη φορά αύριο, καθιερώνεται για ολόκληρη την ημέρα η δωρεάν και ελεύθερη μετακίνηση με τα λεωφορεία της δημοτικής συγκοινωνίας. Το συγκεκριμένο μέτρο εφαρμόζεται για πρώτη φορά πιλοτικά και θα επαναληφθεί το επόμενο 15νθήμερο. Είναι μια κίνηση που στοχεύει στο να βγάλει τους επισκέπτες του νησιού από τα ξενοδοχεία, να τους δώσει την ευκαιρία και τη δυνατότητα να γνωρίσουν κάθε γωνιά του νησιού. Στοχεύει επίσης στην ενίσχυση της τοπικής οικονομίας, είναι μία κίνηση που έχει ως αποδέκτη τον εμπορικό και επιχειρηματικό κόσμο αλλά και τους επαγγελματίες της Κω. Είναι μια κίνηση που είναι μόνο η αρχή και πρέπει να στηριχτεί από όλους.

Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Κω κ. Γιώργος Κυρίτσης αναφέρει: ‘’ Αύριο όλες οι μετακινήσεις με τη δημοτική συγκοινωνία θα είναι δωρεάν, ένα μέτρο που εφαρμόζουμε για πρώτη φορά και στοχεύει στο να ενισχύσει την τοπική αγορά και οικονομία. Ο Δήμος Κω, στηρίζει τους εμπόρους και επαγγελματίες του νησιού.

Δίνει τη δυνατότητα και την ευκαιρία σε όλους τους επισκέπτες της Κω να μετακινηθούν δωρεάν με τα λεωφορεία της δημοτικής συγκοινωνίας, να βγουν από τα ξενοδοχεία τους , να γνωρίσουν όλο το νησί και τις ομορφιές του. Πρέπει όλοι να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια. Το ΚΤΕΛ να μιμηθεί την πρωτοβουλία του Δήμου, έμποροι και επαγγελματίες πρέπει να συνδέσουν την ημέρα της δωρεάν μετακίνησης με happenings και προσφορές.

Ο Δήμος είναι εδώ για να τους βοηθήσει και να τους στηρίξει. Οφείλουμε να αντιληφθούμε ότι μόνο με τη συνένωση δυνάμεων, την κοινή προσπάθεια και την ενότητα θα υπερβούμε τα προβλήματα.’’

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

Misirlū

BERTO LUCCI: Ορόσημο στην ανδρική μόδα!

artemis heaven

ART & MUSIC

image4351

Προσαρμοσμένη αναζήτηση

 archive

FacebookTwitterLinkedinPinterest