orchestra kos

ACS σημαίνει COURIER

scoops

προκριματικός neymar jr s five στη βούλα

 

 

Το πρωτότυπο παγκόσμιο τουρνουά 5Χ5, που φέρει την υπογραφή του Neymar Jr και απευθύνεται σε ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές ηλικίας 16-25 ετών, ταξιδεύει στην Κω, την Κυριακή στις 22 Μαΐου, ώρα 11:00 στο Νέο Δημοτικό Στάδιο «Ανταγόρας». Οι συμμετοχές είναι ακόμη ανοιχτές, εγγράψου τώρα εδώ: www.neymarjrsfive.com/gr ή μέσω e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Μετά τους προκριματικούς σε Αθήνα, Βόλο, Πάτρα, Θεσσαλονίκη και Νάξο, σειρά έχει η Κως να αποδείξει κατά πόσο ξέρει μπαλίτσα συμμετέχοντας στο Neymar Jr’s Five. Στην Ελλάδα πραγματοποιούνται συνολικά 13 προκριματικοί σε εννέα πόλεις*, με τις 20 πρώτες ομάδες που εγγράφονται online σε κάθε προκριματικό να εξασφαλίζουν τη συμμετοχή τους. Το τουρνουά θα κορυφωθεί με τις καλύτερες ομάδες από κάθε προκριματικό να τα δίνουν όλα στον τελικό της Αθήνας στις 11 Ιουνίου.

Η νικήτρια ομάδα θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα ανάμεσα σε 44 χώρες στον Παγκόσμιο Τελικό στις 9 Ιουλίου στο “Instituto Projeto Neymar Jr” που πρόσφατα ίδρυσε ο ποδοσφαιριστής στην Praia Grande, στη Βραζιλία, όπου μεγάλωσε και ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία. Οι μεγάλοι νικητές του Παγκόσμιου Τελικού, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον Neymar Jr παρακολουθώντας τον σε ένα αγώνα στο θρυλικό Camp Nou στη Βαρκελώνη της Ισπανίας την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

Παράλληλα, μπορείς να φέρεις το παιχνίδι στην οθόνη σου αποδεικνύοντας ότι είσαι «Στο μυαλό του Neymar Jr». Αν πιστεύεις ότι είσαι άσος στην τεχνική, την ταχύτητα, την ομαδικότητα, την ακρίβεια και την ευστοχία, παίξε εδώ http://www.neymarjrsfive.com/soutarekerdise/?lang=el και διεκδίκησε πλούσια ποδοσφαιρικά δώρα.

Παρακολούθησε όλες τις σημαντικές φάσεις και την αγωνιστική δράση, από τον έναρξη του Neymar Jr’s Five μέχρι και το μεγάλο τελικό, στα αθλητικά κανάλια OTE SPORT του OTE TV!


Αναλυτικά οι προκριματικοί:


Αθήνα: 22, 23 & 24 Απριλίου
Βόλος: 6 Μαΐου
Πάτρα: 8 Μαΐου
Θεσσαλονίκη: 14 & 15 Μαΐου
Νάξος: 21 Μαΐου
Κως: 22 Μαΐου
Ρόδος: 28 & 29 Μαΐου
Χανιά: 4 Ιουνίου
Ηράκλειο: 5 Ιουνίου
Εθνικός Τελικός: 11 Ιουνίου, Αθήνα

Misirlū

BERTO LUCCI: Ορόσημο στην ανδρική μόδα!

artemis heaven

ART & MUSIC

image4351

Προσαρμοσμένη αναζήτηση

 archive

FacebookTwitterLinkedinPinterest