orchestra kos

ACS σημαίνει COURIER

scoops

Kos Aktis Art Hotel

Το ξενοδοχείο Kos Aktis Art Hotel αναγνωρίστηκε ως νικητής «Πάνθεον» του Πιστοποιητικού Διάκρισης του TripAdvisor®. Το Πιστοποιητικό Διάκρισης τιμά την υπεροχή στον κλάδο φιλοξενίας και απονέμεται μόνο σε επιχειρήσεις που λαμβάνουν σταθερά σπουδαίες κριτικές από ταξιδιώτες στο TripAdvisor. Η κατηγορία «Πάνθεον» δημιουργήθηκε για να τιμήσει τις επιχειρήσεις που έχουν κερδίσει Πιστοποιητικό Διάκρισης για πέντε συνεχόμενες χρονιές. Οι νικητές περιλαμβάνουν καταλύματα, εστιατόρια και αξιοθέατα που βρίσκονται σε διάφορα μέρη του πλανήτη και προσφέρουν με συνέπεια μια ανώτερη εμπειρία εξυπηρέτησης στους πελάτες τους.

Η βράβευση με Πιστοποιητικό Διάκρισης από το TripAdvisor για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά και η είσοδος στο 'Πάνθεον' κάνει πραγματικά πολύ περήφανη όλη την ομάδα του Kos Aktis Art Hotel.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους πελάτες μας που αφιέρωσαν χρόνο για να γράψουν κριτική στο TripAdvisor.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη αναγνώριση από την εκτίμηση των πελατών μας. Επιπλέον, καθώς το πιστοποιητικό διάκρισης του TripAdvisor βασίζεται στις κριτικές πελατών, η διάκριση αυτή αποτελεί μια εντυπωσιακή ψήφο εμπιστοσύνης στην επιχείρησή μας και στη συνεχή μας δέσμευση να παρέχουμε εξαιρετικές υπηρεσίες.

«Η κατάκτηση του Πιστοποιητικού Διάκρισης του TripAdvisor για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά είναι ένα εκπληκτικό επίτευγμα. Με μεγάλη του χαρά το TripAdvisor εισάγει στο ‘Πάνθεον’ τις επιχειρήσεις που διακρίθηκαν επί πέντε χρόνια», είπε ο Marc Charron, Πρόεδρος του τμήματος TripAdvisor for Business. «Αναδεικνύοντας τις επιχειρήσεις που εστιάζουν σταθερά στην προσφορά σπουδαίας εξυπηρέτησης στους πελάτες τους, το TripAdvisor όχι μόνο βοηθά στην βελτίωση των προτύπων φιλοξενίας ανά την υφήλιο αλλά παρέχει σε όλες τις επιχειρήσεις, ανεξάρτητα από το μέγεθός τους, την ευκαιρία να προβληθούν και να ξεχωρίσουν από τον ανταγωνισμό.»

Για την επιλογή των νικητών του πιστοποιητικού διάκρισης, το TripAdvisor χρησιμοποιεί έναν αποκλειστικό αλγόριθμο, ο οποίος λαμβάνει υπόψη την ποιότητα, την ποσότητα και την ημερομηνία δημοσίευσης των κριτικών και των γνωμών που υποβλήθηκαν από ταξιδιώτες στο TripAdvisor μέσα σε περίοδο 12 μηνών, καθώς και την παρουσία και κατάταξη της επιχείρησης στον Δείκτη Δημοτικότητας του ιστοτόπου. Για να πληροί τις προϋποθέσεις βράβευσης, μια επιχείρηση πρέπει να έχει συνολική βαθμολογία τουλάχιστον τεσσάρων από πέντε κύκλους, να έχει συμπληρώσει έναν ελάχιστο αριθμό κριτικών και να είναι καταχωρισμένη στο TripAdvisor για τουλάχιστον 12 μήνες.

 

Tripadvisor – World’s largest website for travelers’ reviews!
Kos Aktis Art Hotel received the Certificate of Excellence Hall of Fame of Tripadvisor, granted only to those businesses that have won the certificate of excellence for five (5) years in a row!
The certificate of excellence honors superiority in the hospitality industry and is awarded only to companies that receive consistently great reviews from travelers on TripAdvisor. The «Hall of Fame» award was created to honor businesses that have earned TripAdvisor’s certificate of excellence for five consecutive years.
This «Hall of Fame» award makes it a proud year for the whole team in Kos Aktis Art Hotel. We would like to thank all guests who took the time to write a review on TripAdvisor.

Τhe following members of Divine Hotels Group, also received:
Patmos Aktis Suites & Spa - Certificate of excellence 2015
Apocalypsis restaurant Patmos- Certificate of excellence 2015
H2O restaurant café bar - Certificate of excellence 2015

 

 

Misirlū

BERTO LUCCI: Ορόσημο στην ανδρική μόδα!

artemis heaven

ART & MUSIC

image4351

Προσαρμοσμένη αναζήτηση

 archive

FacebookTwitterLinkedinPinterest