orchestra kos

ACS σημαίνει COURIER

scoops

dopavs

Πραγματοποιήθηκαν χθες βράδυ, οι δύο ημιτελικοί αγώνες του εργασιακού πρωταθλήματος μπάσκετ 2015. Την εικόνα των δύο ημιτελικών, μπορούμε να την απεικονίσουμε με δύο τίτλους.

1ος Ημιτελικός : ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΥΤΤΑΡΟ.
Το άγχος και η νευρικότητα των παικτών της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ στο ξεκίνημα του παιχνιδιού, έδωσε την δυνατότητα στους παίκτες του XL KYTTARO να πραγματοποιήσουν εντυπωσιακό ξεκίνημα και να προηγηθούν στα πρώτα 5 λεπτά του αγώνα με 18 – 0. Στην προσπάθεια των παικτών της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ να ισορροπήσουν το παιχνίδι, κυριάρχησε ή ταχύτητα και δύναμη κάτω από τα καλάθια των παικτών του XL KYTTARO με αποτέλεσμα η διαφορά να διευρυνθεί στους 30 πόντους μέχρι το τέλος του παιχνιδιού που βρήκε νικήτρια την ομάδα του XL KYTTARO με τελικό σκορ 44 – 73, παίρνοντας το πρώτο εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό.

2ος Ημιτελικός : ΞΑΝΑ ΣΤΑ ΘΡΑΝΙΑ ΟΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ.
Η ποιότητα των παιχτών των ΣΥΜΜΑΘΗΤΩΝ , φάνηκε από την αρχή του 2ου ημιτελικού που μπήκαν μπροστά στο σκορ και με διαφορά 10 πόντων προηγήθηκαν στο πρώτο ημίχρονο.
Η διαφορά αυτή έφτασε μέχρι και τους 15 πόντους στα μέσα του τρίτου δεκαλέπτου αλλά εκεί οι ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ έδωσαν το μάθημα τους. Με θέληση, πείσμα και αποφασιστικότητα, ροκάνισαν την διαφορά των 15 πόντων και 50΄΄ δευτερόλεπτα πριν την λήξη του αγώνα και ενώ το σκορ ήταν 62 – 59 υπέρ των ΣΥΜΜΑΘΗΤΩΝ, με τρίποντο του Κώστα Κορδιστού, οι ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ισοφάρισαν των αγώνα.
Τα τελευταία 50 δευτερόλεπτα κρίθηκαν στις βολές. Οι ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ με καλύτερη ψυχολογία ήταν πιο εύστοχοι και πήραν το 2ο εισιτήριο για τον τελικό, με σκορ 62 – 66.

Μετά από αυτά τα αποτελέσματα το πρόγραμμα των αγώνων διαμορφώνεται ως εξής :
Σάββατο 16 Μαΐου 2015-05-15

17.00 ΤΡΑΠΕΧΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ - ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ Μικρός Τελικός
19.00 XL KYTTARO - ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ Τελικός
20.45 Απονομές


Με εκτίμηση,

Ο Υπεύθυνος του Τμήματος Αθλητισμού

Σταματάκης Αθανάσιος

Misirlū

BERTO LUCCI: Ορόσημο στην ανδρική μόδα!

artemis heaven

ART & MUSIC

image4351

Προσαρμοσμένη αναζήτηση

 archive

FacebookTwitterLinkedinPinterest