orchestra kos

ACS σημαίνει COURIER

scoops

diik

 Κατά τη διάρκεια της παραμονής στην Κω του Γάλλου καθηγητού κ. Πάτρικ Μπούϊ, υποψηφίου για το Βραβείο Νόμπελ Ιατρικής, συνοδευομένου από την Πρόξενο της Ακτής του Ελεφαντοστού κυρία Μ. Κεσσεσίογλου, οργανώθηκε από την Λέσχη Lions Κω και το ΔΙΙΚΩ επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος.

Τον καθ. κ. Π. Μπούϊ και τους συνοδούς του Lions από Αθήνα, Κρήτη, Ρόδο ξενάγησαν ο ιατρός Χαράλαμπος Κιάρης, ο Ιπποκρατιστής Θ. Διακογιάννης, ο Μηνάς Χατζηαντωνίου, υποδυόμενος τον Ιπποκράτη και ο ξεναγός Κ. Λεοντίου.

Προς τους επισκέπτες απηύθυνε καλωσόρισμα-χαιρετισμό ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του Ιδρύματος Αριστοτέλης Παυλίδης, ο οποίος αφού, εν συντομία, αναφέρθηκε στο ιστορικό και τους σκοπούς του ΔΙΙΚΩ , ανακοίνωσε με τον κ. Εμ. Καβουκλή, Ταμία του ΔΣ, την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου να ανακηρύξει τον καθηγητή κ. Π. Μπούϊ Επίτιμο Μέλος του.

Επίσης, τις εγκαταστάσεις του ΔΙΙΚΩ επισκέφθηκαν στις 9.05.2015, 35 Τούρκοι ιατροί προσκεκλημένοι της ΜΚΟ Δράσης, Επικοινωνίας, Παιδείας, Πολιτισμού «ΦΑΙΝΑΡΕΤΗ» της οποίας ο υπεύθυνος κ. Μηνάς Χατζηαντωνίου απήγειλε τον Όρκο του Ιπποκράτους.

Τους επισκέπτες ξενάγησαν οι Ιπποκρατιστές ιατρός Χαράλαμπος Κιάρης και Θεοδ. Διακογιάννης στο Ιπποκρατικό Ιατρείο και Μουσείο καθώς και στο Βοτανικό Κήπο.

Παράλληλα Αξιωματικοί, Υπαξιωματικοί και οπλίτες της 80 ΑΔΤΕ με επικεφαλής τον Αντισυνταγματάρχη κ. Γ. Βασιλόπουλο, ξεναγήθηκαν στους χώρους του ΔΙΙΚΩ και ενημερώθηκαν για την Ιπποκρατική Φιλοσοφία. Τους επισκέπτες υποδέχθηκε ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του Ιδρύματος Αριστοτέλης Παυλίδης.


Το ΔΣ ΔΙΙΚ

 

Misirlū

BERTO LUCCI: Ορόσημο στην ανδρική μόδα!

artemis heaven

ART & MUSIC

image4351

Προσαρμοσμένη αναζήτηση

 archive

FacebookTwitterLinkedinPinterest