orchestra kos

ACS σημαίνει COURIER

scoops

γυμνάσιο και λύκειο Αντιμάχειας

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του Γυμνασίου Αντιμάχειας ευχαριστεί θερμά τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Δωδεκανήσου και ιδιαίτερα τους κυρίους Σακελλαρόπουλο Ολύμπιο και Φάκκο Ιάκωβο για την υλοποίηση προγράμματος προαγωγής της Στοματικής Υγιεινής και την αποφυγής νοσογόνων παραγόντων, την Τρίτη, 10 Μαρτίου, στο Γυμνάσιο Αντιμάχειας.

Προς τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ

Σεβασμιώτατε,
ο Σύλλογος Διδασκόντων του Γυμνασίου Αντιμάχειας και εγώ προσωπικά, σας ευχαριστούμε θερμά για την εκπαιδευτική παρέμβαση – συζήτηση που πραγματοποιήσατε την Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου με τους μαθητές της Γ΄ Τάξεως του Γυμνασίου μας. Οι μαθητές ενθουσιάσθηκαν από την συζήτηση μαζί σας και εντυπωσιάσθηκαν από την προσωπικότητας σας.
Προσδοκούμε στην συνέχιση της συνεργασίας μας για το καλό της νεολαίας του νησιού μας.

Προς:

1. Σύλλογο Ελληνογαλλοφώνων Κω και Φιλελλήνων «Ιπποκρατική Φλόγα»

2. Κ. Μαρία Φρατζή,

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του Γυμνασίου Αντιμάχειας σας ευχαριστεί θερμά για τη συμβολή σας στην διοργάνωση της προβολής της γαλλικής ταινίας «Le papillon» (Η πεταλούδα), στο χώρο του Γυμνασίου Αντιμάχειας την Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015 καθώς και για την χρήσιμη συζήτηση που ακολούθησε με την ψυχολόγο κυρία Μαρία Φρατζή.

Προς κ. Βασίλειο Χατζηβασιλείου

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του Γυμνασίου Αντιμάχειας σας ευχαριστεί θερμά για εξαιρετική ομιλία σας κατά την σχολική εορτή της 7ης Μαρτίου καθώς και για τη διαρκή υποστήριξη των δράσεων του σχολείου μας.
Η αναφορά σας στο θέμα του Ιταλικού φασισμού και στην παιδεία την εποχή της Ιταλοκρατίας έκαναν την ομιλία σας πρωτότυπη ιστορική αναφορά και μάθημα δημοκρατίας για όλους.

Misirlū

BERTO LUCCI: Ορόσημο στην ανδρική μόδα!

artemis heaven

ART & MUSIC

image4351

Προσαρμοσμένη αναζήτηση

 archive

FacebookTwitterLinkedinPinterest