orchestra kos

ACS σημαίνει COURIER

scoops

dimos ko

Το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Δήμου Κω, εκφράζει δημόσιες ευχαριστίες σε όσους συντέλεσαν στην υλοποίηση της «Καμπάνιας ευαισθητοποίησης στις πρώιμες ενδείξεις της βίας κατά των γυναικών, “Be victim of fashion, not of violence”», από Μεγάλη Δευτέρα 06 Απριλίου 2015 έως και Μεγάλο Σάββατο 11 Απριλίου 2015.

Συγκεκριμένα ευχαριστεί θερμά:

-για την ευγενική χορηγία της, τη Λέσχης Lions Κω, που κάλυψε το κόστος της εκτύπωσης των καρτών που διανέμονταν πάνω στις τσάντες των αγορών.

-το Τυπογραφείο Μαστρογιώργη Π.-Γερασκλή Π. ΟΕ, για την άμεση και έγκαιρη εκτύπωση των καρτών καθώς και για τον επιπλέον αριθμό καρτών που εκτύπωσε, χωρίς αντίστοιχη επιπλέον χρέωση.

-τα καταστήματα γυναικείας και παιδικής ένδυσης,* που με μεγάλη προθυμία και χαρά θέλησαν να συμμετέχουν και χωρίς αυτούς η υλοποίηση της καμπάνιας θα ήταν αδύνατη.

Η συμβολή τους είναι παραδείγματα της κοινωνικής ευθύνης, που πρέπει να επιδεικνύουν όλοι οι πολίτες, προκειμένου να ευαισθητοποιηθεί η τοπική κοινωνία σε θέματα βίας κατά των γυναικών και ισότητας των φύλων.

Η ευχαριστήρια επιστολή θα κοινοποιηθεί στους άμεσα εμπλεκόμενους και θα δημοσιευθεί στα τοπικά έντυπα και ηλεκτρονικά Μ.Μ.Ε.

Με τιμή

Η νόμιμη εκπρόσωπος του
Κέντρου Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Δήμου Κω
Πη Βασιλεία

*Καταστήματα που συμμετείχαν:

Alma, Arcobaleno, Benetton, Bill Cost, Centro, Choises, Διακαναστάσης Σταμάτης, Desiree, Diva, Feel, Fullah sugah, Inside, Kiss, Magda K, More & More, The Loft, Μαργαρίτα, Michelino, Mini Boutique, Nάνι νάνι, Ουράνιο Τόξο Ζηπάρι, Ουράνιο Τόξο Κως, Orchestra, Pin Up, Ράνια, Raxevsky, Sensil, Soho, Spatz House of Fashion, Spatz Young Fashion, Σεραφίνο Ζηπάρι, Σεραφίνο Κως, Sadao, Think Pink, Toot, Unico Outlet, Vera Moda, Ysatis, Wow

Misirlū

BERTO LUCCI: Ορόσημο στην ανδρική μόδα!

artemis heaven

ART & MUSIC

image4351

Προσαρμοσμένη αναζήτηση

 archive

FacebookTwitterLinkedinPinterest